Denizler kitapevi 1000 Güzel Kitap (4) Müzayedesi

Denizler'in Kaptan'ı, Kedi'si ve kim olduğu benim için meçhul bir güzel hanımefendi, müstesna bir kitabın fore edge painting'ini incelerken yakalanmışlar objektife.
Denizler kitapevi'nin düzenlediği '1000 Güzel Kitap (4)' müzayedesi 9 Nisan 2016, Cumartesi günü Point Hotel, Barbaros'ta yapılacak.

Çok sayıda nadir, değerli, enteresan ve önemli kitap, harita, fotoğraf, efemera, ferman, hüccet, obje, gravür'ün meraklısıyla buluşacağı bu benzersiz kültürel şölenin, koleksiyonerlerin ciddi manada kapışacakları heyecanlı arttırmalara sahne olması bekleniyor.
İstiklâl Caddesini en güzel dükkânı hiç şüphesiz Denizler Kitapevi'dir.

Ben de orada olacak, notlar alacak ve müzayede sonrasında, etkinliğin önemli anlarını, en yüksek fiyatla satılan ilk 50 eseri, öne çıkan katılımcıları ve koleksiyon camiasınca merak edilen diğer husuları burada sizlerle paylaşacağım.
Başta kitapseverler olmak üzere koleksiyoner, araştırmacı ve ilgili kurumlar için çok önemli ve değerli olan böylesi bir liste ile Türkiye Toplumsal Formasyo'nun karşısına çıkan Denizler Kitapevi & Müzayede'nin müessisi ve sahibi değerli dostum Turgay Erol'a (Kaptan) ne kadar teşekkür etesel azdır diye düşünüyorum.

Müzayedeye konu eserleri incelemek için bknz.
http://www.denizlerkitabevi.com/muzayede/advanced-search/?term=&zip_code=&radius=&auction_location_cat=&auction_cat_cat=9-nisan-2016-muzayedesi&ref-search=Arama+yap
Denizler Kitapevi'nden bir başka görünüm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder