13 Mayıs Cumartesi Teşvikiye Kitap Müzayedesi

Görüntünün olası içeriği: yazı

13 Mayıs 2017, Cumartesi günü, 14.00 - 20.00 saatleri arasında, Komşu Kapısı Dayanışma Derneği'nin Hüsrev Gerede Cadedesi, Ömer Rüştü Paşa Sokak, No: 19D, Teşvikiye adresinde yer alan salonunda Nesteren's Vintage Shop'un kurucusu ve sahibesi Nesteren Şencan Görgülü ile birlikte kitabiyat sohbeti ve kitap müzayedesi yapacağız.

Aşağıda bu müzayedede meraklısıyla buluşacak dört kitap bir afişin görselleri yer almaktadır.
TELLER DE MURADINI ALSINtıklayınız
1991'de Tokyo'da yapılan Dünya Atletizm
Şapiyonası'nın  afişi de müzayedeye
çıkacak.

HARUMI-GALS-Parco-View-2-Yamaguchi-MAGAZINE-BOOK-Airbrush-art-illustration
Değeri 200 Sterlin civarında olan
nadir bir illüstrasyon kitabı.
Sizlerin ilgisi ve talebine göre periyodikleştirilebilecek olan bu kültürel etkinlikte, aralarında Kadın Eserleri Kütüphanesi'nin de olduğu çok sayıda tedarikçiye ait 1,000 civarında eser müzayedeye edilecektir. Bazıları ilk baskı, imzalı, nadir, enteresan ve çok değerli olan bu kitaplar, piyasa ederlerine göre oldukça hesaplı açılış fiyatlarıyla siz kitapseverlerin huzuruna çıkarılacaktır.

Anneler Günü öncesine denk düşen bu etkinliğe, elleri öpülesi annelerimize armağan edeceğimiz kitabı seçeceğimiz bir fırsat penceresi olarak da bakılabileceğini düşünüyoruz.

Bahse konu etkinliğin moderasyonunu ve münadiliğini ben gerçekleştireceğim. Bunu yaparken de, 7 yıldan fazla bir zamandır hayata geçirdiğim 700 civarındaki kitap müzayedesi ve kitabiyat merkezli kültür muhabbetinin deneyimlerinden süzülen bir müktesebatı sizlerle paylaşacağımın; bu yüzden de müzayedemizin yer yer bir kültür şovuna dönüşeceğinin altını çiziyor, bahse konu etkinlikte birlikte olabilmek ümidiyle, siz değerli kitapseverlere bol kitaplı ve bol müzayedeli günler diliyorum efendim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder