11 Mart Pazar Nadir Kitaplar Müzayedesi


https://www.peyci.com/Images/Shop/10/Product/1431/68.jpg

11 Mart 2018, Pazar günü 15.00 - 18.00 saatleri arasında Librakons Sahaf'ın Taksim'deki salonunda yapılacak olan kitap müzayedesi, nadir kitaplara erişim noktasında ilkbaharın ilk ciddi fırsatlarından olacak.
Sadece küçük bir kısmının görsellerini burada paylaşabildiğimiz tamamı nadir, enteresan ve kaliteli eserlerden oluşan 402 lotun (yanı sıra aşağıda işaret edeceğimiz sürpriz kitapların) görücüye çıkacağı söz konusu etkinlikte, listeli eserlerin açılış bedelleri oldukça makul tutulmuştur. Bu durumun, kitap kurtlarının müzayedeye ilgi göstermelerini teşvik edeceğini düşünüyoruz. 





Başlangıcı internet üzerinden, finali ise 11 Mart Pazar günü Taksim, Beyoğlu'nda yapılacak olan müzayedeye çıkarılacak listelenmiş 402 lotun tamamının görselleriyle, bunlar hakkındaki gerekli ve önemli bilgilere erişebilmek ve internet üzerinden pey vermek için tıklayın lütfen:
https://www.peyci.com/muzayede/1431/ortaya-karisik-kitaplar-vs-muzayedesi-2


https://www.peyci.com/Images/Shop/10/Product/1431/324.jpg

Yukarıdaki linkte de göreceğiniz üzere, almak istediğiniz lotlara, müzayedenin sonunu, yâni, salon müzayedesinin biteceği Pazar 18.00 sonrasını beklemeden, 'HEMEN' sahip olmak istiyorsanız şayet, bu durumda, 'Hemen Al' butonunu kullanarak alım işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
Unutmadan ekleyelim; Librakons Sahaf, Entel Bülten ve www.peyci.com'un kurucusu ve Türkiye'nin uluslararası ölçekte operasyonlar yapan sahaf ve müzayedecilerinden Mustafa Ekber ile son 9 yılda 800 kitap müzayedesini modere eden münadi Ziyaver Şencan'ın birlikte gerçekleştirdikleri söz konusu etkinlikte, müzayedenin salondaki kısmına katılacak olan dostları, listelenen eserler dışında (yukarıda da değinildiği üzere) çok sayıda nadir ve enteresan eserlerin de TEKLİFLE açık arttırmaya çıkarılması gibi, bazı hoş sürprizler de beklemektedir. 



Teklifle müzayedeye çıkarılacak çok sayıda değerli sürpriz kitapların sağlayacağı kazanımların yanı sıra, salon müzayedemizde ortamın sıcak, muhabbetin gani ve ikramların da gönülden olacağını göz önünde bulundurduğunuzda, 11 Mart 2018, Pazar günü Taksim'deki salonumuzda bizlerle birlikte olmanız için birden çok nedeniniz var gibi gözükmekte değerli kitapseverler.





Durum böyleyken böyle efendim; işte bu yüzden de, peyci.com'dan pey vermiş olsanız bile, ne yapıp edin, 11 Mart Pazar günü Librakons Sahaf'ın Taksim'deki salonunda olmanın koşullarını zorlayın diyoruz. Evet, 11 Mart müzayedemizde birlikte olabilmek ümidiyle, hoşçakalın, kitaplakalın sevgili dostlar.

Salon müzayedesinin yapılacağı Librakons Sahaf'ın adresi ve haritası:
İrtibat telefonları:
Telefon: +90 530 600 17 17
Telefon: +90 532 386 63 28

1 yorum:

  1. Uluslararası ölçekte operasyonlar yapan;Sayın Mustafa Ekber'den,Devletimizinde bazı ricaları olacaktır.Kendisini ilgili Bakanlığa yönlendirmenizi rica ederiz. SAYGILARIMIZLA.NOT:Moderatör Münadi'ye şimdilik ihtiyacımız yoktur.Elinizde TERMİNATÖR MÜNADİ VARSA onuda yönlendirebilirsiniz.

    YanıtlaSil