17 Mart Cumartesi Nâdide Kitap, dergi ve orijinal tablo Müzayedesi

Nadide Kitaplar Müzayedesi
http://kitapdergisi.com/wp-content/uploads/2018/03/muzayede-sosyal-17-mart-640x640.jpg


17 Mart Cumartesi günü 16.00 - 19.00 saatleri arasında Üsküdar Nă-Dide Cafe’de yapacağımız '6. Nâdide Kitaplar Müzayedesi'ne davetlisiniz değerli kitap dostu. 

Moderatör ve münadiliğini Ziyaver Şencan'ın gerçekleştireceği müzayedemizde aşağıdaki linkte görsellerini ve bilgilerini paylaştığımız, 5 tanesi dünyaca meşhur Türk büyüklerine ait olan orijinal ve çok güzel guaj tablo, geri kalanı kitap olmak üzere, 92 değerli ve enteresan eserin tamamı (bazılarının piyasa fiyatları 100, 200, 500, hatta 1.000 lira olmasına karşın) kitapseverlerin huzuruna 1 (BİR) Lira başlangıç fiyatıyla çıkarılacaktır. 

Tamamı teklifle (isterseniz 1 (bir) Lira diyebilirsiniz) açık arttırmaya çıkarılacak olan listelenmiş 92 eserden birkaçının görsellerini aşağıda paylaşıyoruz:
































Yukarıda küçük bir kısmının görsellerini paylaştığımız bahse konu o listelenmiş 92 eserin tamamının görselleriyle bilgilerine erişmek için aşağıdaki linki tıklayın lütfen:


http://kitapdergisi.com/6-nadide-kitaplar-muzayedesi-yine-na-dide-cafede/

Bunun yanında, listelenmemiş 200'den fazla nadir ve değerli kitap ve dergi de, büyük kısmı yine BİR Lira başlangıç fiyatıyla olmak üzere, müzayedemize gelecek olan  kitapseverlerle buluşacaktır. 

Listelemediğimiz o 200 kitap ve dergiden bir kısmı ise 10 ilâ 50 lira arasında açılış fiyatıyla müzayedeye çıkarılacaktır. Bunlardan bazılarının görselleri aşağıdadır:






















Şu ana değin 5 tanesini gerçekleştirdiğimiz söz konusu kültürel aksiyonun parçası olmamışlar için belirtelim: mezkûr müzayede, kitabiyat sohbeti ve kültür performansı şeklinde cereyan ettiğinden, aslında ‘bir müzayededen fazlası’nı ifade etmekte. Bu da Cumartesi günü Nâ-dide Cafe'de  birlikte olmamız için bir başka neden olsa gerek diye düşünüyoruz.

Listeli ve listesiz 300 kadar nadir kitap, dergi ve orijinal guaj tabloya piyasa ederlerinin altında sahip olma şansını yakalamanız ve sohbetin koyu, çayların tavşan kanı ve ortamın da sıcacık ve dostane olduğu benzersiz bir kültürel etkinliğe varlığınızla değer katmanız için 17 Mart Cumartesi günü  16.00 - 19.00 saatleri arasında Nâ-dide Cafe'de bizimle birlikte olmanızı diliyoruz. 

Hoşçakalın, kitapla kalın, sağlıcakla kalın.

Müzayede Adresi:
Nă-Dide Cafe: Mimarsinan Mah. Selam-ı Ali Efendi Cad. No:47 Üsküdar, İstanbul
Haritada görüntülemek için buraya tıklayın.
Müzayede Tarihi - saati: 17 Mart 2018, Cumartesi • 16.00 – 19.00
Münadi / Moderatör: Ziyaver Şencan
İrtibat telefon no: 0216 342 76 35

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder