1 Şubat Pazar Sabahattin Zaim Üniversitesi Fındıklı Yerleşkesi müzayede ve sohbeti


 
Bundan önceki ilk beş tanesini İstanbul Boğazı'nın en güzel ve müstesna semtlerinden olan Çengelköy'de, Defterdar Abdullah Ağa Yalısı'nda gerçekleştirdiğimiz 'kitap, obje, plâk, efemera müzayedesi ve kültür sohbeti'nin 6.sını, 1 Şubat Pazar gününe özel olmak üzere, İstanbul Boğazı'nın  Avrupa yakasında, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fındıklı Yerleşkesi'nde yapacağız (bahse konu etkinliğin içeriği, arka plânı ve felsefesi hakkında bilgi için bknz. http://ziyaversencan.blogspot.com.tr/2014/12/cengelkoy-abdullah-aga-yalsnda-28-aralk.html

Mezkûr faaliyetin, bir üniversite kampüsünde gerçekleştirilen bu mahiyetteki ilk aktivite olduğunun altını kuvvetlice çizdikten sonra, bize kapılarını açan Sabahattin Zaim Üniversitesinin başta Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı olmak üzere, bütün yetkililerine teşekkür ediyoruz.

Her zaman olduğu üzere 14.30 - 17.30 arasındaki gerçekleşecek olan etkinliğimize 'okumadan, araştırmadan, paylaşmadan, arşiv yapamadan, biriktirmeden ve sohbetsiz yapamam' diyen herkes davetlidir.

Adres:
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fındıklı Yerleşkesi
Meclis-i Mebusan Cad. No: 55 (Fındıklı tramvay durağı yanı) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder