3 D (üç boyutlu) resim yapmaya hazır mısın?



Teknoloji bize diyor ki:

'Yarın artık bugündür, bugün ise yarın!
Bildiğin her şeyi unut, hem de bütünüyle unut; işleri artık bambaşka araçlarla, yollarla, tekniklerle ve teknolojilerle yapacağın bir eşiği geçmiş durumdasın.

Artık bambaşka bir aktüel uğraktasın, yepyeni bir tarihsel momenttesin, eskisinden radikal olarak farklı olan bir 'Yeni Çağ'dasın!






Meselâ resim mi yapmak istiyorsun; yüzlerce binlerce yıldır kullandığın o bildik, alışıldık, konvansiyonel, klasik kâğıtları, kalemleri, boyaları, kanvasları unut tamemen, bütünüyle unut onların hepsini. Hatta, hatta at onların hepsini çöpe; at, at hemen hepsini!

Onun yerine 3D resim yapmak için 'tilt brush' teknolojisinin donanımını temin et ve kullanmaya başla. Bu sayede de buradaki gibi üç boyutlu, yaşayan, canlı, uzayda üç uzamda (doğrultuda) birden var olan ve üstelik de hareket edip seni kuşatan resimler yapmaya başla.


Evet, 'Yeni Çağ'ın şafağı sökeli epey oldu; bu dönemin resmi artık 'tilt brush'la yapılacak. Olay budur, Anlayan, uyum sağlayan 'Yeni çağ'ın teknolojik dalgası üzerinde sörf yaparak yükselecek; anlayamayan, uyamayan ise 'Yeni Çağ'ın dalgasının altında kalacak, ezilecektir; ya köle olacaktır eninde sonunda, ya da bütünüyle YOK OLACAK!'


kaynaklar:
***https://www.facebook.com/inthen0w/videos/616697388480634/?fref=nf
***https://virtualrealityreporter.com/nvidia-presents-tilt-brush-art-contest-using-htc-vive-pax-2015/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder