23 Temmuz Üsküdar Kitap Müzayedesi



Değerli kitap dostu; bildiğiniz gibi geçen Cumartesi, 16 Temmuz 2016 günü, 14.00 - 17.00 saatleri arasında, Üsküdar'daki Üsküdar Mezat Salonu'nda (Kanaat Lokantası'nın üstünde) kitap müzayedesi yapacak idik.

Hepinizin malûmu olduğu üzere, 15 Temmuz Cuma gecesi, FeTÖ tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan ve çok şükür ki, çok kısa bir sürede bastırılan askeri kalkışma teşebbüsü yüzünden, bu müzayedemizi ertelemiştik. Ertelenen müzayedemizi 23 Temmuz 2016, Cumartesi günü, yine aynı saatlerde, yani 14.00 - 17.00 arasında, aynı yerde, Üsküdar Kanaat Lokantası'nın üstündeki Üsküdar Mezat Salonu'nda gerçekleştireceğiz inşallah.

Okunulan satırların yazarının, Ziyaver Şencan'ın moderatörlüğü ve münadiliği altında gerçekleştirilecek olan bahse konu müzayedede, kitap dostlarıyla buluşturulacak olan yüzlerce eserin tamamı sadece 3 (üç) lira açılış (başlangıç / muhammen) bedeli ile açık arttırmaya çıkarılacak.

Bahse konu etkinliğin 'okumadan, araştırmadan, biriktirmeden ve de sohbetsiz yapamam' diyen kitapseverler için bir cazibe merkezi olmasını diliyorum.


Müzayedeye konu eserlerin bazılarının görselleri şunlardır:





























































































































































































































































































































































































































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder