Alpaslan Dikmen'i unutmadık


Alpaslan Dikmen (20 Aralık 1965 - 27 Eylül 2008) futbol muhabiri ve fotoğrafçısı ve Galatasaray taraftar grubu UltrAslan'ın Harun Coşkun ile birlikte iki kurucusundan birisi ve ilk Genel Koordinatörü idi.
“ Şimdi söyle nerdesin sen,
Oldu mu bırakıp gitmen,
Keşke çıkıp şaka desen,
Ne olur ALPASLAN DİKMEN!!!
#İyikiDoğdunAlpaslanDikmen
”
Yazıları ve fotoğraflarıyla hizmet ettiği futbola, özel olarak da aşığı olduğu, tutkuyla sevdiği Galatasaray'a olan muhabbeti, onunla yolları bir şekilde kesişen yakın ya da uzak tanıyanlarının malûmu olan Alpaslan Dikmen barışçıl, dostane, centilmen, problem çözen, birleştirici söylem ve eylemleriyle sadece takımdaşlarının değil, diğer takımlara gönül verenlerin de sevdiği ve saydığı bir tribün lideri ve futbol kanaat önderiydi. Cenaze töreni onun tarife gayret ettiğim bu özeliklerinin adeta ispatı gibiydi.
Genelde insanlığın, özelde de Türkiye Toplumsal Formasyonu'nun birleştirici hasletleri olan toplumsal barış, empati, dostluk, centilmenlik, dürüstlük, dayanışma, paylaşma gibi erdemlerinin öne çıkarılmasına çok kuvvetli ihtiyaç duyduğu kritik ve muhataralı şu süreçte, Alpaslan Dikmen'in yaşamı ve hatırası bize ışık tutuyor, yolumuzu aydınlatıyor.
Nur içinde yat değerli kardeşim; seni unutmadık, unutmayacağız.
alpaslan dikmen ile ilgili görsel sonucu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder