who domuzu kolladı, zira batı domuzofildir, domuzmaniactır!!!

batı medeniyeti iki yüzlüdür. batı yalancıdır. batı emperyalisttir. batı sömürgecidir. batı kolonyalisttir (1). batı istismarcıdır. batı ötekileştiricidir. batı işkencecidir. batı totaliterdir. batı faşisttir. batı ırkçıdır. batı kölecidir. batı kapitalisttir. batı insafsızdır. batı izansızdır. batı vicdansızdır. batı ümitsizdir. batı yarınsızdır. batı çaresizdir. batı pedofilisttir. batı necrofilisttir. batı satanisttir.

batı domuzdur, domuzcudur, domuzperverdir, domuzofildir, domuzmaniactır.
karakteri domuzla tavsif ve tarif edilebilecek batı medeniyeti için sadece insan değil bütün mahlukat ehemmiyetsizdir.
batı için tavuk, ördek, kanatlı mühim değildir.
batı için dana, manda, inek, sığır önemli değildir.
batı için koyun, keçi önemli değildir.
batı için balık, deniz mahsulü önemli değildir.
batı en ufacık bir risk algılamasıyla birlikte bu mahlukatın tamamını gözden çıkarabilir, hatta toptan itlafını bile göze alabilir.
ancak mevzubahis olan domuz ise, batı için diğer herşey teferruattır ve aslalon domuzların bekasının temini, domuz neslinin korunması, müdafaası ve muhafazasıdır.
işte bu yüzden domuz karakterli batı medeniyetinin önemli organlarından olan who 'domuzlara kıymayacaksınız efendiler, onlar hakkında kötü konuşmayacaksınız, insanlarda olumsuz domuz algısı oluşturacak beyan ve davranışlarda bulunmayacaksınız!' fetvasını vermiştir.
who'nun aktüel grip pandemisine domuz (2) gribi denilmesine karşı çıkışının altında, arkasında işte böylesi yapısal, sistemik, ideolojik, itikadi enstrümanlardan oluşan bir bagaj mevcuttur.
mevzu bu kadar basittir, sarihtir ve nettir.
(1)ilerleyen zamanlarda koloni ve sümürge (müstemleke) arasındaki farkı tartışacağız.
(2)bu kadar swinecentrique metinleri 'klavyeye aldık'tan sonra, en kısa zamanda 'yahudi ve müslümanlarda domuz yemek neden mekruhtur?' sorusunu da tartışmamın farz olduğuna inanıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder