Yönetim istifa; Galatasaray derhal halka açılmalıdır!



Meşaleleri yakın, yarın demokratik, meşru, anayasal hakkımızı kullanacağız ve tepkilerimizi dile getireceğiz; 17.00'de Galatasaray Lisesi'ne barışçıl bir şekilde yürüyecek ve yönetimi istifaya davet edeceğiz.


Galatasaray Spor Kulübü bir avuç çağ dışı kalmış liselinin ve köhnemiş zihniyetli oligarkın malı değildir; Galatasaray Spor Kulübü o şanlı tarihiyle 25 milyon taraftarınındır, bütün bir milletindir. Bunun da ötesinde Galatasaray demek; dünya çapında 40 milyon gönüldaşıyla küresel bir marka, hakiki bir fenomen ve Türkiye kökenli en büyük ve en başarılı kulüp ve taraftar camiası demektir.




Galatasaray Spor Kulübü yönetimi hemen ve acilen istifa etmeli; 25 milyon taraftarının sesine, nefesine, hissine ve düşüncesine yakın yeni bir yönetim seçilmelidir. Yeni yönetimin ilk aksiyonu da kulübümüzün acilen halka açılmasını ve üyelerinin sayısının, makul ve ödenebilir bir seviyeye çekilen aidatlarıyla birlikte, derhal ve behemehal 5 milyona çıkarılmasını sağlamak olmalıdır. 



Diz çökmek, hele de yerlerde sürünmek sana hiç ama hiç yakışmıyor şanlı Galatasaray; bu zillete, bu zulmete YETER ARTIK de ve AYAĞA KALK!!!

Meşaleleri yakın, bu rezilliğin sonu yakın!!!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder