Kedili videoların arkasındaki üst aklı deşifre ediyorum



Siz de fark etmişsinizdir sanırım; son yıllarda sayısız kedili video yayınlandı sosyal medyanın çeşitli bileşenlerinde. Yayınlanmaya da devam ediyor. Titiz gözlemlerin sonucunda, bu videoların olabildiğince çok sayıda kişi tarafından izlenmesini sağlamak adına, bahse konu sosyal medya mecralarındaki birçok hesabın olağan üstü, normal dışı bir paylaşım ve propaganda gayreti içerisinde olduklarını tespit ettim.  

Hemen akabinde de, 'bunun arkasında uluslararası bir komplo, bir küresel üst akıl olmalı' diye düşünmüş, bu düşüncemi de bir tvitimde paylaştım
(https://twitter.com/ziyaversencan/status/733375049277841414).

İşte internette yıllardır pandemik bir virüs gibi yayılan bahse konu bu kedili videoların sırrına takık bir vaziyette derin araştırmalara, düşüncelere ve tefekküre dalmışken, değerli dostum Turgut Çeviker'in Facebook hesabında paylaştığı yukarıdaki GIF'i gördüm. Onu izleyince zihnimde aniden bir ampul yanıverdi; yaşadığım, bildiğiniz o 'evreka' anıydı. Kedili videoların esrar perdesi işte o an gözlerimin önünden kalkıvermişti nihayet
(https://www.facebook.com/turgut.ceviker/posts/10208107434337197?from_close_friend=1&notif_t=close_friend_activity&notif_id=1464588834544662). 

Evet, yukarıdaki videoyu izledikten sonra; kedili videoların yayılmasının arkasındaki küresel üst aklın, global komplo üssünün, evrensel şer odağının sosyal, politik, kültürel ve aynı zamanda da ideolojik bileşenlerinden birisi ayan beyan ortaya çıkıvermişti işte. Bu, kurucusu da azılı bir kediperest olan 'Leninist Bir Oluşum' idi. 

Konuya dair çok yönlü, derinlemesine ve ayrıntılı çalışmalarım devam ettiğinden, bu merkezdeki açıklamalarımı burada daha fazla detaylandıramıyorum ne yazık ki. Bahse konu çalışmalarımda mesafe kaydettikçe, bu sinsi komplonun Leninist Şer Odağı dışındaki taraflarını ve sosyal paydaşlarını da deşifre edeceğim ve paylaşacağım tabii ki.

Çalışmalarımın eriştikleri faz itibarıyla, bir hususa daha vurgu yapmanın faydalı olacağını düşünüyorum: bahse konu bu araştırmalarımın sonucunda, mercek altına aldığım komplonun failleri ve müellifler arasında, bu gibi fesat, hile, desise ve komploların 'Olağan Şüpheliler' kadrosunun as elemanları arasında yer alan İllüminati, masonlar, yahudiler, Tapınak Şövalyeleri, ABD, İngiltere, Marksistler, Maoistler, paralelciler, neoconlar, geziciler, Lufthansa, 'Grün und Bayerischen Baron Gesselschaft', Almanya, Esedciler, Putinciler, TMMMOB, laikçiler, batıcılar, CİA, Mossad, el Muhaberat, NSA, lânet olası federaller, eşcinseller, feministler, ateistler, zerdüştler, inşaat faaliyetleri muhalifleri, KGB, 'Gargamel & Other Bad Men's Deeply Secret Organisation', 'Kral David'in Kutsal Kadim Zeytin Kardeşliği Örgütü' ve faiz lobisi'nin de oldukları gerçeğine erişirsem şayet, buna da hiç şaşırmayacağım doğrusu (i), (ii).

hamiş:
(i): Blogger'ınızın daha önce deşifre ettiği komplolar hakkında bilgi almak için bknz.
***http://ziyaversencan.blogspot.com.tr/2014/11/uyan-turkiyem-yrca-sozde-zeytin.html
***http://ziyaversencan.blogspot.com.tr/2011/08/bizi-cennetten-kovduran-giyom-telle.html
(ii): Komploları deşifre ederken kullandığım argumentum ad gastroentereum metodu hakkında bilgi almak için bknz. 
http://ziyaversencan.blogspot.com.tr/2013/10/argmentum-ad-gastroenterum.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder